Кичево Македонија Случувања

ИНФО+: Девијации во сообраќајот према Охрид (преминување од една во друга лента)

Поради поголема свест за нашите западни краишта во државата за безбедност во патниот сообраќај нашиот сервис за потсетување уште еднаш ве информира следново:

Илинден АД Струга известува дека согласно Одобрението за времена измена на режим на сообраќај, на магистралниот пат А2, делница Кичево – Охрид (Мала Река – Славеј Плаина) од 10.08.2018 се воведува времена измена на сообраќајот со девијации (преминување од една коловозна лента во друга) за што е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Измената ќе трае до завршување на градежните работи.

Извор: АМСМ