Свет Случувања

Докторите гледаат фудбал додека оперираат – пацинетот на маса, а тие гледаат СП (ВИДЕО)

Се може да се види на интернет. Лекарите имаат доста одговорна работа, затоа што пред се животот на пациентите е во нивните раце.

Овие лекари и медицински персонал очигледно не се доволно совесни, а причина за тоа е што за време на операција ноншалантно гледаат натпревар, веројатно во прашање е Светското првенство.

Во секој случај, што и да е, ќе се сложите не е ниту малку прикладно.

Дали би се препуштиле вие на вакви лекари?

Close
error: Содржините се забранети за копирање!