Кичево Случувања

Џип турнеа традиционлано по 7-ми пат во нашиот град Кичево

На ден 24.09.2017год. (Недела). Tрадиционлано по 7 -ми пат во нашиот град Кичево, за сите љубители на ридско-планински предели, за сите љубители на преубавата природа , за сите љубители на високотуражните машини, клубот “Offroad Ubavinite NA Bistra” – Кичево. Ќе се одржи Џип Турнеја по падините на нашата и ваша преубава планина ” БИСТРА ” која изобилува со преубава природа и преубави предели кој се рај за очи, лек за душа. Котизација по 300 денари ,од лице во кое ќе следи ( маица, доручек, ручек, вода, десерт ). Тргнувањето ќе биде од “Здружение на возачи на Кичево” со почеток од (07:00 – 08:30) часот.

Клубот “Offroad Ubavinite NA Bistra” Ќе ни приреди едно незаборавно дружење полно со многу возбудувања , со многу незаборавни мигови , со многу андреналин. Кој нашите срца ќе наполни со преубави погледи кон природата и зеленилата која ни ги нуди преубавта планина “БИСТРА “, Дружења кој ќе останат во сеќавање засекогаш врежани во нашите срцa !!! И оваа година по втор пат ќе се одржи возење во ( ХАРД И СОФТ ) стази , за време на ручекот како атракција која ќе ја збогати оваа турнеја. Пијавувањето во ( ХАРД И СОФТ ) ќе биде ограничено и тоа може да се пријават џипови со посебна опрема. Котизацијата во оваа категорија ќе изнесува 1500 ден по џип. ( маица, доручек, ручек, вода, десерт ). Во која ќе следуваат многу , многу вреди награди. Крајно пријавување до (21.09.2017). котакт тел: за туризам (079 – 255- 218) контакт тел: за HARD I SOFT стаза (079-255 225 )