Забава Занимливости

(ВИДЕО) Една грешка можеше да го чини живот: Она што го направи овој човек ќе ве шокира!

Она што го направил Флавиј Чернеск на највисоката брана во Романија е повеќе од ризично!

Дали би возеле велосипед тука? Сигурно не, но секогаш постојат луѓе кои тоа ќе го направат максимално опуштено.

Една грешка можеше да го чини живот. Погледнете го видеото: