Кичево Случувања

Кичевско: Прекин во електрична енергија до 16:00ч

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 02.11.2018 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Гарани, Стрелци, Премка и Шутово