Кичево Случувања

Денес без електрична енергија овие Кичевски села

ЕВН Македонија известува дека денес во периодот од 09:00 до 16:30 часот, корисниците од селата Лисичани, Атишта, Челопеци, Миокази, Орланци, Речани, Светораче, Дупјани,Козичино и Патеец (опш.Кичево) поради работа на ел.мрежа ќе бидат без електрична енергија.