Кичево Случувања

ЕВН: Ман. Доленци и Манастир Св.Пречиста денес без електрична енергија

Од ЕВН Македонија известуваат дека денес во периодот од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од с.Манастирско Доленци и Манастир „Света Пречиста“ ќе бидат без електрична енергија поради работа на мрежата.