Кичево Случувања

ЕВН: Без струја денес овие Кичевски села

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денес на ден 26.10.2018 година заради технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, без електрична енергија ќе останат:

Од 09:15 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Трапчин Дол

Од 09:00 до 16:30 часот, корисниците од селата: Дупјани, Козичино, Патеец, село Лисичани,Челопеци,Атишта,село Миокази, Орланци, Речани, Светораче