Кичево Настани Случувања

Евротип Кичево & CheckIn доделија новогодишни пакетчиња и подароци за децата со посебни потреби

Децата со посебни потреби важно е да имаат поддршка при остварување на своите права, со цел да бидат вклучени во сите општествени процеси, така ние денес на 28.12.2018, на крајот од 2018-та година заедно со сопствениците на нашиот бар CheckIn и вработените во најдобрата спортска обложувалница ЕвроТип Кичево бевме дел од настанот кој претставува радост и среќа за лицата со попречен развој, доделивме новогодишни пакетчиња како и разновидни подароци.

Благодарност за топлиот пречек на Дневниот Центар кој се грижи за овие лица, во прилог фотографии од овој настан..