Култура Музика

Филип Михајлоски од Кичево вчера ни посака добра ноќ со прекрасна музичка импровизација на „Канон“ (ВИДЕО)

Кичево од секогаш имало и ќе има музички имиња, надарени и високо музички образовани млади луѓе.

Во модерното време Филип Михајлоски од Кичево е вистински уметник на својот уникатен музички инструмент „Канон“ кој за себе вели дека дружбата со него е нераскинлив дел од денот.

Уживајте и ви посакуваме денес – да имате прекрасен ден исполнет со позитивна енергија.

За добра ноќ, една моја импровизација.Уживајте! 😊😍

Geplaatst door Филип М. op Zaterdag 14 juli 2018

За повеќе видеа од неговиот фејсбук профил кликнете ТУКА