Занимливости Случувања

Фрка во воздух: Ќе ви застане здивот, ама во права смисла на зборот! (ВИДЕО)

Тимот поврзува два балони со лента по која одат авантуристи на огромна височина!

Внимавајте, затоа што срцето навистина ќе ви застане! Тие навистина паѓаат!

За среќа нема повредени, ниту пак доволно храбри за да ја изодат целата лента.