Забава Занимливости

Патникот фрли празно шише од таксито – еве што направи таксистот (ВИДЕО)

За време на возењето со такси во рускиот град Санкт Петерсбург, патник од видеото фрли празно шише низ прозорецот од такси автомобилот.

Таксистот експресно реагираше во оригинален стил на тој потег и брзо се справи со несовесниот патник.