Свет Случувања

Скокна преку ограда и го изгреба скапиот автомобил, безбедносните камери го уловија! (ВИДЕО)

На интернет се појави видео од безбедносни камери поставени во двор, на кое гледаме паркиран скап автомобил Ламборџини.

Потоа, на улицата доаѓа еден човек кој влегува во дворот и прави нешто шокантно – го зема клучот и го гребе моќниот автомобил.

Корисниците на социјалните мрежи шпекулираа дека тој е комунист кој ги мрази богатите, или едноставно е само многу љубоморен.

Без оглед каков и да е случајот, сопственикот воопшто нема да биде воодушевен: