Свет Случувања

Полицаецот му пиша казна, типот се изнервира и го возеше на хауба! (ВИДЕО)

Кинески полицаец покажал храброст додека ја вршел должноста, качувајќи се на хаубата и пишувајќи им казни на оние кои што ќе ја надминале дозволената брзина на патиштата.

Еден случаен возач го снимил овој несекојдневен настан на автопатишта во Кина.