Кичево Случувања

ИНФО+: Утре без вода гратската мрежа во Кичево

Утре на ден 11.07.2018 ЈП Комуналец Кичево известува дека поради работа на гратската водоводна мрежа од 07:00ч до 17:00ч – поголемиот дел на корисници кои припаѓаат ќе останат без вода за пиење 

Се известуваат граѓаните да се обезбедат со потребни количини на вода за пиење.