Забава Занимливости

Грешките во паркур егзибициите болат пеколно (ВИДЕО)

Ако практикувате некој спорт или некоја спортска рекреација и во случај на невнимание паднете или се удрите, нормално дека ќе имате последици и тоа ќе ве боли. Но, ако сте адреналински зависник од паркур, секоја таква грешка и пад боли тројно повеќе.

Боли пеколно.