Забава Хумор

Стегната во хеланки? Еве како изгледа кога зјапаат во вас во едно #prank видео!

Кога Јусуф Салех Еракат облекол хеланки и се наведнал за да дофати нешто во багажникот, мажите му го меркале задникот. Тој одлучил да го сними овој видеоклип бидејќи му било речено дека не знае како се чувствуваат жените.

„Другарка ми неодамна ми кажа дека не знам колку било тешко да си жена, бидејќи кога таа ќе облечела хеланки, сите го гледале нејзиниот задник, па денес одлучив да видам колку е тешко“, вели Јусуф во почеток на видеозаписот. Мажите го гледале неговиот задник не криејќи го тоа сè до моментот кога ќе увиделе дека станува збор за маж, а потоа веднаш го менувале ставот.

Погледнете го и насмејте се: