Забава Хороскоп

Денес дневен хороскоп 15.03.17 (РИБИ)

РИБИ (19. II – 20. III)

Среда, 15 Март 2017

Малите убави нешта ќе ви го „фаќаат“ погледот денес, па веројатно ќе им се радувате на ситниците. Не се изненадувајте ако летате од среќа поради бакнеж од вашето дете или ако партнерот ве усреќи со едно спонтано „Те сакам“.

Дозволете им на луѓето да ве утешат кога сте загрижени. Позитивните зборови се секогаш потребни.