Ние како официјален помагател да допреме до вас почитувани верни читатели би ни претставувало огромна чест и задоволство да ве поканиме на првиот изложбен салон на реномираната компанија, каде со секоја направена нарачка во времетраење на настанот добивате шанса да направите добро дело кое за вас чини малку меѓутоа за некого значи многу.
Ракот кај децата задава страшен удар кој ги погодува сите во семејството, без исклучок. Затоа со средствата кои што ќе успееме да ги обезбедиме ќе се потрудиме да им креираме подобри услови за лекување и секако да им ги исполниме желбите на дечињата кои се борат да ја победат болеста на секој начин.
Отварањето е на 08.02.2020 година со почеток од 12:00 часот.
*Изложбата ќе биде проследена со коктел забава и многу подароци.
 
Локација: ул. “Трета Македонска Бригада” бр.22 (спроти СУГС “Димитар Влахов”)
Инаку Вартиник е турска компанија со долгогодишно искуство на пазарот за изработка на:
-излози,
-алуминиумски структурални фасади, -полуструктурални фасади,
-автоматски и блиндирани врати, -комарници
-венецијанер
-ролетни
Главното седиште се наоѓа во Р.Турција, Тунџели додека секундарните се наоѓаат во Истамбул, Кучукчекмеџе и Р.Македонија, Скопје.
Покрај тоа е остварена врска и се врши производство и транспорт во Швајцарија и Австрија.
Организатор на настанот е: Јаќимовиќ Вања
Контакт тел: +38970820212