Кичево Случувања

Денес одиме на Хуманитарен концерт во ЦК „Кочо Рацин“

Денес во нашиот Центар за Култура „Кочо Рацин“ (голема сала) ќе се реализира Хуманитарен концерт на Здружение на пензионери со почеток од 18:00ч.

Влезот ќе биде 50 ден, собраните сретства директно ќе се донираат за хуманитарни цели.

Кичевчани, покажете ја вашата хуманост!