Кичево Случувања

Викендов во Кичево „Клуб Имиџ“ со Хуманитарна викенд програма „Од срце за БамБо“, да помогнеме!

Нашиот Кичевски Клуб Имиџ во соработка со нашиот портал својата викенд програма ќе ја реализира за хуманитарни цели и помош при лекување на Златко ДојчиноскиБамБо“ од Македонски Брод.

Викендот кој ни следува Петок 20-ти и Сабота 21-ви Јули ќе настапуваат одличните „The Groove“ и нашиот добро познат супер DJ „Robbie Ray Led Robot“ каде со наше присуство преземаме чекор да покажеме хуманост на дело!

Симболичните 50 денари кои ќе ги платите на влез овој викенд ќе бидат директна помош ова младо момче успешно да се излекува на клиниката „Жан Митрев“

Бидете дел и заеднички да пружиме помош, нека биде овој викенд за паметење по нашата хуманост!

Кликнете ТУКА доколку сакате повеќе информации за донации.

Кликнете ќе присуствувам на официјалниот facebook настан ТУКА

Со почит до сите хумани луѓе со големо срце!