Култура Музика

Излезе нова песна на бендот ‚‚Марлон Брандо‘‘ – Дај ми да пијам (ВИДЕО)

Автор на музиката и текстот мултиталентираниот актер и музичар Кирил Трајковски – Максим, aранжманот е на Александар Кипровски додека видеото е дело на продукцијата „Зона М1“.

Бендот е создаден во 2014 година од четворица талентирани музичари Кирил Трајковски Максим, Марко Петров, Марко Марко и Брн Бaбилон.