Македонија Случувања

Изложба на олдтајмери „Тиквешки Гроздобер 2018“ Кавадарци

По четири успешно организирани изложби, организаторот Митко Ташев заедно со Општина Кавадарци Ве покануваат заедно да ја збогатиме петтата Изложба на олдтајмери Тиквешки Гроздобер 2018 – Кавадарци.
Настанот ќе се одржи на 08 септември (сабота) на градскиот плоштад во периодот од 09:00 до 15:00.

Официјалниот почеток и отварање на изложбата е во 11:00.
Пријавете го вашето учество на +389 78 601 222
Се гледаме во Кавадарци на Тиквешки Гроздобер!