Кичево Случувања

Изложба „Пустелија“ на Игор Аврамоски во Кичево


Во Петок (22.06.2018г.) во Ликовната галеријата на Центарот за култура „Кочо Рацин“ ќе се одржи изложба на фотографии „Пустелија“ на Игор Аврамоски со почеток од 19:00 часот.