Култура Музика

Конечно во етер летниот хит на нашиот Лозано „Јако Јако“

Преслушајте го најновиот летен хит на нашиот Влатко Лозаноски – Лозано под наслов „Јако Јако“ снимен во Кушадаси – Турција