Спорт

(ВИДЕО) Спортот останува без Златко Калински, збогум легендо

Токму вечерашниот меч беше последно коментираното водителско дело на доајенот на спортската редакција Златко Калински, заминува достојно во пензија..

Легендо по твојот препознатлив глас секогаш ќе те паметиме!

Проследете ги тешките зборови и простувањето од спортското столче и микрофон на г-дин Калински

https://www.facebook.com/gledytv/videos/1240111899419306/