Свет Случувања

Кога во Канада застанува школски автобус – „замрзнува“ цел сообраќај (ВИДЕО)

Кога во Канада застанува астанува автобус за да ги остави децата и цел сообраќај замрзнува. Никој не ни дише додека не се тргнат децата од улица.

Ама ние сме далеку од ова колку што е Плутон далеку од Земјата. Зошто? Затоа што нема школски автобуси.

School bus safety in Canada

Geplaatst door Pavittar Singh Romana op Zondag 22 juli 2018