Забава Занимливости

(ФОТО+ВИДЕО) Карлеуша: „Никогаш не сум пеела по кафани“ – ХИТ ФОТО од 1998, спиеш ли мирно?

Познатиот вокал во Македонија Цаки од музичкиот бенд „КисМи“ објави зачудувачка фотографија од мега популарната српска дива Јелена Карлеуша, која драматично ја демантира во својата изјава дека „никогаш нема пеено во кафана“

Ресторан „Хиподром“ далечната 1998-ма година

Предходно како што знаеме сме сведоци и на исто така контра напад од Вики Миљковиќ каде се обелоденети и останати фотографии..

Проценете сами:

https://www.youtube.com/watch?v=N10SddwzSTs