Кичево Книжевност Култура

Во Среда промоција на книгата „Кичево и Кичевско 1894-1904“

Во Среда на 24.10.2018 со почеток од 19:00ч во Центарот за Култура „Кочо Рацин“ – Кичево ќе се промовира најновата книга на г-дин Ѓорѓија Сајкоски насловена како „Кичево и Кичевско 1894-1904

Повелете сите љубители на пишаниот збор и дознајте нешто повеќе за Кичево и Кичевско во минатото, кое ние водилка за иднината.