Кичево Случувања

Кружна трка Кичево: Распоред на случувањата за денес и утре

1 КРУЖНА ТРКА ОД ДРЖАВНИОТ ШАМПИОНАТ НА МАКЕДОНИЈА – КИЧЕВО
—————-
Организатор: АКК Примо АВЈ
Локација, касарна Кичево
> Распоред – Сабота 14.07.2018
11:00 – 1 тренинг
13:00 – квалификации
> Распоред – Недела 15.07.2018
10:30 – Слободен тренинг
11:30 – Свечено отварање на натперварот
12:00 – Трка

Директор на трка: Мирче Грнчаровски