Македонија Случувања

Временска прогноза: Какво ќе биде времето викендов во Кичево

Следните два дена речиси со идентична временска прогноза додека од Недела 28.05 не очекува разведрување и покачување на температурите.

Погледнете детално какво време не очекува над Кичево преку „Accuweather“ сервисот кој ги има дефинитивно најточните прогнози по локали и пошироко..

  • Времето во Петок 26.05.2017 – За детален приказ кликнете ТУКА
  • Времето во Сабота 27.05.2017 – За детален приказ кликнете ТУКА
  • Времето во Недела 28.05.2017 – За детален приказ кликнете ТУКА

Accuweather 2017
©Порта.МК