Кичево Случувања

Кичевските официјални такси компании со нови броеви

Од денес Кичевските такси компании достапни ќе бидат само на своите нови броеви, кои стапија во сила од денес, додека старите веќе нема да се користат.

Ова се новите броеви на следниве такси компании за вашите услуги:

🚖 Ваше Такси ☎️ 13355

🚖 Такси Краљо ☎️ 13591

🚖 Такси Срна ☎️ 13494

🚖 Такси Сокол ☎️ 13551

🚖 Такси Бела ☎️ 13593

🚖 Такси Вива ☎️ 13533

Имајте безбеден пат!