Кичево Случувања

Кичевските бербери едногласни за прв пат во својот бизнис

Кичевските познати бербери кои нашиот град добро ги познава, за прв пат во својот занаетчиски бизнис во текот на вчерашната вечер одржаа состанок каде едногласно одлучија да ги променат досегашните угостителски цени за своите ценети муштерии..

Покрај добрата дружба и кафе-муабет тие беа децидни во своите ставови..