Кичево Случувања

До 16:00ч денес Кичевско без електрична енергија

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 05.11.2018 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Долни и Горни Добреноец и Јаорец, Репетитор Добреноец и ХХП Добреноец (опш.Кичево).