Кичево Случувања

Китино фестивал во Кичево

Програмата ќе биде добар спој на искуството и потенцијалот, на хероите на денешницата и оние што допрва доаѓаат, на креацијата и слободното изразување.


Почеток од 22-ри до 24-ти јуни на Китиното Кале во Кичево, тоа ќе бидат денови исполнети со добра енергија, разни моменти, одлична програма и денови кога Китиното Кале повторно ќе стане центар на културниот и социјалниот живот во градот.

Ова е pet friendly festival. 

Фејсбук ЕВЕНТ