Живот Забава Кичево

Кичевскиот „Клуб ИМИЏ“ во полн сјај до последно место на ИнструМЕНТАЛ Бенд вчера (ГАЛЕРИЈА)

Кичевскиот „Клуб ИМИЏ“ во вистински сјај блесна вчера каде за максималното добро расположение беа задолжени одличните „ИнструМЕНТАЛ“ Бенд од Битола.

После паузата на клубот се враќаме со полна пареа, сосема подготвени, со нова викенд агенда која ќе им се допадне на нашата младина, вечерва Инструменталци до последно место го исполнија клубот и амбиентот е прекрасен – додаде сопственикот на Имиџ – Дејан.

Неколку фотографии преку нашиот објектив…. 🙂