Забава Занимливости

Јака финта: Вака се тура Кока Кола без да ви прави пена (ВИДЕО)

Но сепак тајната се крие во комбинацијата од пијачката…

Погледнете што:

Pouring coke without fizz

This is GENIUS…😱😂

Geplaatst door VT Food Envy op Dinsdag 24 juli 2018