Забава Занимливости

Колку си одговарате со партнерот?

Како астрологијата влијае врз вашата врска? Споредете ги вашиот и зодијачкиот знак на вашиот партнер за да ја проверите вашата компатибилност според хороскопот. Женските знаци се во горната табела со розова боја, а машките со сина.

1. Конфликти, скандали…

2. Неможност за долготрајни односи.

3. Идеален и стабилен пар.

4. Се надополнувате меѓусебно и ги имате сите шанси за успешна врска.

5. Љубовта и страста владеат во оваа врска, во која што сè е можно.

6. Има шанса за целосни односи, но сето тоа зависи од склоноста кон компромиси.

7. Преголема шанса да се разочарате.

8. Сè е можно во оваа врска, поради многуте контроверзии и различен темперамент.

9. Силно пријателство и взаемна радост.

10. Тешко е да се каже дали оваа врска ќе биде успешна поради доминантната тврдоглавост на двајцата.

11.Интересни односи, силни емоции и динамика.

12. Радоста и среќата ве очекуваат во оваа врска.

13. Родени сте еден за друг, ќе постигнете целосно разбирање.

14. Темпераментот ви е премногу различен, што ќе ви создаде доста главоболки.

15. Одлични односи, мир и разбирање.

16. И двата ѕвездени знаци се борат за вниманието на околните, но дали некој ќе попушти, зависи само од вас.

17. Големи шанси за прекрасна врска, имате многу заеднички интереси.

18. Силна страст, сексуална привлечност и хемија. Уживајте.

19. Недостаток на разбирање, конфликти и спорови.

20. Големи шанси за добри односи засновани на пријателство и љубовта.

21. Здодевноста и рутината брзо ќе ве поттинат да се разделите.

22. Долготрајни односи, разбирање и поддршка.

23. Имате топли односи, но ќе морате да пронајдете уште многу заеднички нешта.

24. Исцрпувачка врска, заситена со интриги, навреди и расправии.

25. Вие сте идеална двојка.

26. Може и да се успее, но тоа не е вистинска љубов.

27. Ве очекуваат хумор, закачки и радосни моменти.

28. Ретко привлекување во секој поглед.

29. Ќе треба да работите на многу нешта во односите, ако сакате да бидете заедно.

30. Без силна љубов нема да успеете да создадете комплетна и здрава врска.

31. И двајцата барате авантури и разновидност и ќе ги најдете во врската.

32. Големите разлики ќе ве спречат да останете долго време заедно.

33. Оваа врска нема да трае долго, а ако тоа се случи – ве очекуваат недоразбирања и проблеми.

34. Големи шанси за целосни односи, но се чини дека нешто ќе ви недостасува.

35. Нежност и разбирање во односите меѓу вас.

36. Силно пријателство кое ќе прерасне во врска.

37. Силна љубов и доверба.

38. Оваа врска ќе скрши нечие срце, недостасува реципроцитет во љубовта.

39. Има привлекување, но не е доволно силно и долгорочно.

40. Скандали, недоразбирања, обвинувања и лаги.

41. Среќа и радост.

42. Родени сте еден за друг, убав пар.

43. Експлозивна комбинација, која ќе зафати нешто во вашиот пат.

44. Успех, реципроцитет и поддршка.

45. Убав пар, одлични односи.

46. Меѓусебни гестови, симпатии и силно привлекување.

47. Проблемите ќе ја убијат романтиката.

48. Недостаток на доверба, напади, тешкотии.

49. Врската брзо ќе се распадне.

50. Одлично разбирање, но сте загрозени од досадата во односите.

51. Имате потреба од повеќе настани и емоции, инаку ќе ви биде здодевно.

52. Почетокот ќе биде тежок, додека навикнете на карактерите, но потоа сè ќе биде во ред.

53. Бегајте од таа врска.

54. Добивте џекпот со оваа комбинација! Честитки!

55. Недостаток на желба за промена, компромиси и разбирање.

56. Исцрпувачка врска, заситена со интриги, навреди и расправии.

57. Големи шанси за добри односи засновани на пријателство и љубовта.

58. Силната љубов ќе создаде љубомора, која може и да ве раздели.

59. Со повеќе желба од ваша страна ќе изградите прекрасна врска.

60. Силното пријателство ќе ја прекине врската, уште пред да започне.

61. Имате потреба од повеќе емоции и љубовни изјави.

62. Силна љубов и доверба.

63. Големи шанси за добри односи, ако ги решите малите недоразбирања.

64. Го имате сето она што ви е потребно- страст, пријателство, љубов.

65. Премногу сте различни, за да останете долго време заедно.

66. Врската ќе биде кратка и мачна.

67. Повеќе компромиси од страна на Рибите и сè ќе биде во ред.

68. Луди емоции, љубов, нови сензации.

69. Склоноста кон внимание може да ја спречи оваа онака убава врска.

70. Немате многу заедничко, па затоа ќе треба да работите на прашањето и да се пронајдете „на пола пат“.

71. Премногу сте исти, за да опстоите.

72. Среќата постојано ви се измолкнува.

73. Општите интереси ви помагаат да се справувате со проблемите полесно и побрзо.

74. Трикот во оваа врска е да си простите побрзо да премолчите некои работи, правејќи повеќе компромиси.

75. Недостаток на страст и хемија.

76. Емотивна врска, заситена со многу динамика и настани.

77. Униформност, рутина, досада.

78. Парот составен од двајца родени во знакот риби, може однадвор да изгледа совршено. Но, иако тие заедно сонуваат, никогаш не се трудат нивните мечти да станат јаве.