Забава Занимливости

(ВИДЕО) Урнебесно видео! Коза и јарци лумпуваат во паркот како деца

Козите налетале на големо парче лим кој наликува на детска играчка. Не им требало долго за да почнат да се качуваат по лимот, а поради вибрациите на истиот играта им била вистински предизвик да одржуваат рамнотежа.

Како тоа изгледало и зошто овој клип има милион прегледи за само еден ден проверете и вие: