Забава Занимливости

Мало кученце не смее да се симне по скали, но еве кој дава храброст (ВИДЕО)

Ова мало кученце не собрало храброст да слезе по скалите, но потоа дошла помош…

Беше тоа возбудлив ден за малиот Скарлет. Прв пат пат успеал да се качи по скалите, но тогаш настанал проблем. Немал храброст да се врати назад…

Погледнете: