Забава Занимливости

Куќната помошничка доби изненадување од нејзиниот газда, кое и го смени животот! (ВИДЕО)

Куќните помошнички често доаѓаат во домот на клиентите, не знаејќи каква работа ги очекува. За Кара Симонс, тоа беше едно од најчудните искуства во нејзиниот скромен живот.

Кога Кара му кажала на својот шеф дека треба да работи со многу важен клиент, таа целосно се подготвувала за работата што ја чекала. Тогаш сè стана многу чудно.

loading…

Жената која ја дочекала во куќата рече дека таа ноќ планирала голема забава и дела таа брзо ја исчистила куќата. Сепак, таа и рече на Кара дека треба уште нешто да направи.

Потоа побара од Кара да ја проба вечерата од 7 јадења кои ги направил професиоалниот готвач Мани Сломовиц.

Тогаш работите станаа уште понеобични. Таа ја отвори вратата и виде двајца масери, кои потоа ја измасираа. За работите да продолжат да се одвиваат необично, сопственичката на куќата почнала да ја чисто куќата уште повеќе.

По сето ова, жената ја испрати Кара во главната спална соба за да си одбере облека и накит. Потоа Кара отиде да ја отвори влезната врата, пред која имаше кутија. Кутијата беше полна со нејзинит работи.

Шокирана од изненадувањето, откако дозна што навистина се случува, почна да плаче.

Задната врата од комбето се отвори а во него беше цело нејзинот семејство, – “ИЗНЕНАДУВАЊЕ!”

Еден од работниците беше Грег Бенсон, лидерот на онлајн шоуто “Prank it forward”. Тој и кажа дека со помош на неколку спонзори успеал да ги купи работите и да ја реновира куќата за неа, без никакви трошоци за нејзе или нејзиното семејство.

Погледнете во видеото како се одвиваше денот за Кара: