Македонија Случувања

МОМЕНТАЛНО: Белее во Лабуништа и околината (ФОТО)

Метеорологот Славчо од Струга објави ексклузивни фотографии од Лабуништа каде буквално има над 10см снег.

Уживајте 🙂