Забава Занимливости

Лада Нива – Синоним за зимски услови во снег! (ВИДЕO)

На споредбениот тест во сериозни снежни услови, Лада Нива ја „издува“ останатата конкуренција.

Причина повеќе, ако ви треба теренско возило за не многу пари, а со екстра капацитет, не треба многу да се двоумите што да одберете.

"Нива" задвинула всех… Советский автопром, однако…

Geplaatst door Егор Донской op Zaterdag 1 december 2018