Кичево Случувања

Сабота наутро света божествена литургија во храмот св.апостоли Петар и Павле – Кичево

Утре Сабота 27.10.2018 во нашиот Кичевски храм св.апостоли Петар и Павле во 07:30 на утро, ќе се одржи божествена литургија по повод светата наша мајка Параскева (Св.Петка)

Честита слава на сите наши сограѓани кои ја почитуваат и празнуваат оваа голема светителка на нашата света православна црква.

Господ Исус Христос нека им подари здравје, мир и благосостојба.