Забава Занимливости

Луди туристи: Скокаа од втор кат во хотелскиот базен (ВИДЕО)

Туристи кои престојуваа во еден хотел во Шпанија беа уапсени поради прекршување на правилата на хотелот и игнорирање на предупредувањата од обезбедувањето да не скокаат од балконот на вториот кат од хотелот во хотелскиот базен.

Видеото од нивниот бесен и опасен аздис е направено во Мајорка, а момците беа уапсени и им беше забранет влез во хотелот.

https://youtu.be/oMQFXNO9jIk