Забава Занимливости

Најдобриот фудбалер на светот пее по свадби! (ВИДЕО)

Официјално најдобриот фудбалер на светот и играч на Реал Мадрид, Лука Модриќ одлично се покажа и со микрофонот во раце.

Деновите на социјалните мрежи се појави видео од една свадба во Босна и Херцеговина, каде Модриќ беше гостин и во еден момент одлучи да запее.

[ LIVE NASTUP NAŠEG LUKE]Luka Modrić na svadbi u Posušju. 🎵🎵Spavaš li mirno Tomislav Bralić i klapa Intrade – fan club???

Geplaatst door Imocki crnjaci op Zaterdag 29 september 2018