Гејминг Гејминг во Македонија

CS:GO Macedonia vs Denmark #2beOrNOT на светскиот IESF турнир

За некој момент поточно по наше време околу 15:20 ќе започне мечот кој ќе одлучува за нашиот пласман понатаму во CS:GO (Counter Strike) каде нашата репрезентација Macedonia кое го носи името Vilay ќе игра против тимот на Данска.

Нашата елита е сосема мотивирана, нашите Кичевчани Иван и Дуле концентрирано ги започнаа последните подготовки.

Дечките ги бранат боите на нашата држава, да им посакаме среќа!

Следете ги во живо линк

1. ТУКА

2. ТУКА

Или на Scoreboard ТУКА

Close