Забава Занимливости

Се роди маче со две лица кое изгледа прекрасно! (ФОТО)

Ние, во најголем дел, ги избегнуваме несигурните поединци, но нема ништо послатко од мачка со двослојна кожа.

Нарниа е родена 10 Октомври 2018 година, а нејзиниот сопственик Стефани Хименез брзо се заљубила во нејзе. Се разбира дека е многу лесно да се заљубите во вакво прекрасно маче, кое го нарекуваат химер.

Мачките химер се мачки чија крв е мешавина од два вида ДНК, предизвикани од комбинација на два ембриона.