Спорт

(ВИДЕО) Летечките колена на Стефановски го демолираа Да Круз

Летечките колена на Даниел Стефановски му пресудија на Јану да Круз уште во 10-та секунда од борбата кога прв пат го испратија на подот на настанот Суперкомбат Светска супер серија во Мадрид-Шпанија.

Не требаше долго време за повторно да лета на подот, иако не беше соземан уште од првиот нокдаун. За 1 минута и 55 секунди Јану уште еднаш беше погоден од летечките колена и разорните удари на Стефановски со што го смете патосот со него.

Ова е 5 победа на Даниел Стфановски во серија во Суперкомбат во К-1 до 81 килограм.

Впрочем, погледнете го видеото!