Забава Занимливости

НЕРЕАЛНО: ОВАА МАЧКА не е од ОВОЈ СВЕТ! (ВИДЕО)

Паркур, добро познатата вештина, која ги отфрла сите закони на физиката – не е својствена само за луѓето.

Со акробација, главниот актер на ова видео успеа да не воодушеви на спектакуларен начин, како поминува покрај своите “пријатели”.

Погледнете го видеото и оценете ги можностите на оваа мачка:

Street Cats Display Unreal Parkour Skills

PARKOUR! 😂😂😂

Geplaatst door UNILAD op Zondag 6 mei 2018